Manresa, Barcelona, 08240, ES
infosportcontact05@gmail.com

INFOSPORT.CAT INICIEM LA CAMPANYA #THOESTASPERDENT

INFOSPORT.CAT INICIEM LA CAMPANYA #THOESTASPERDENT

INFOSPORT.CAT  INICIEM LA CAMPANYA #THOESTASPERDENT:

 

Seguidores i seguidors d’INFOSPORT.CAT,

 

L’equip d’INFOSPORT.CAT  volem informar-vos que des de l’Institut Català de les Dones, en col·laboració amb la Secretaria General d’Esport i l’Activitat Física del Govern de la Generalitat, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), s’ha iniciat la campanya #ThoEstasPerdent, amb l’objectiu de fomentar l’esport femení.

 

La campanya pretén promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans i a les xarxes, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. També pretén consolidar en l’audiència, especialment en infants i adolescents, referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

 

Volem que també us feu vostra la campanya i ens ajudeu a fer-ne difusió. a través de les seves xarxes socials un vídeo o una foto seva fent el gest simbolitza la campanya acompanyada dels hashtags #ThoEstasPerdent i #esportfemeni. També es pot fer referència al lema de la campanya: Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle.

 

Amb el vostre ajut, volem que el gest sigui viral a les xarxes perquè aquesta reivindicació arribi a totes les ciutats.

 

Esperant que la proposta sigui del vostre interès i hi participeu de forma activa.

Una respuesta

  1. Jameslaulk dice:

    Many thanks extremely useful. Will certainly share site with my friends.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *